Ž 21 god., Van Hrvatske Član od 18.02.2008. Pošalji poruku
Poruka: 39 (mladi forumaš)
bok svima,
ja hodam sa momkom vec pola godine.bila je ljubav na prvi pogled.dosada je najbolji decko kojega sam ikada upoznala.super izgleda,po osobini je covjek sa srcem i dusom,u mom godistu je,ide radit,neluta vani,vrijeme najvise provedemo skupa.sve nam je super,harmoniramo dobro,djelimo isto misljenje sta se nekih stvarima u zivotu tice.uzivamo svaki trenutak koji skupa mozemo dozivjet... :)
sve zvuci ljepo,ali nazalost imam osjecaj da svaka veza koja savrsena izgleda ima nesta sta je moze unistit.problem je u tome da sam ja hrvatica a on musliman iz sandzaka.njegova obitelj na pocetku nije bas sretna bila kad je cula da mu je cura hrvatica ali on je rekao da me voli i da njega nista na meni nesmeta jer sam predobra cura.poslje toga su njegovu odluku akceptirali i sada svaki put pitaju za me kad se cuje s njima.to me raduje.ali nazalost,moje roditelji jos nista neznaju za njega.samo moja sestra i moje drustvo.upoznali su ga i rekli su da imam veliku srecu s njime i da ga moram cuvat.znaci da su svi za nas ali znam da moje roditelji to nebi bili.vjernici su i za njizi samo katolik,jos bolje hrvat,dolazi u kucu.sve drugo nepase i vodi samo do problema.dobro,moze bit,ali kad se oboje volu onda se moze za sve kompromis nac.ja idem u crkvu,molim se,kao i prija,momak mi nista nezabranuje u vezi toga.ponekad pricamo o vjeri i slazemo se uvijek,nema svade jer on npr pametuje sa svojom vjerom a ja sa mojom.
sve bi moglo bit super,samo zbog roditelja se bojim.volim ih naravno ali zasto je tako tesko da oni shvatu da se ja i on volimo i da zelimo bit zajedno?jer se boju sta ce nasa porodica rec,ljudi u crkvi itd?mene bi zanimalo sta katolicka crkva o takvim mjesanim vezama misli?zna li neko nesta ili ima ista iskustva?bila bi vam za savjete zahvalna... :)