M 33 god., Osijek Član od 21.08.2008. Pošalji poruku
Poruka: 41 (mladi forumaš)
E moja malena 21 otvorila si svoju Pandorinu kutiju .!
Pošto živiš na planeti zemlji, pošto si dio nesavršene civilizacije, pošto živiš na dijelu planeta koji se zove Balkan pa onda još je tu bio i WAR ... uuuuf ! :-(
Moj prijatelj pravoslavac koji je čak i bio u domovinskom ratu imao je 3 dugačke veze i sve su završile kada su roditelji saznali da je on Srbin !!!
Užas jedan kako to boli naravno ako si normalan čovijek bez predrasuda i nisi bolesni nacinalista. Proždire te iznutra i pitaš se pa gdije ja to živim ?!
Na kraju je taj moj prijatelj ni kriv ni dužan otišao u srbiju tj. Vojvodinu i potražio sebi pravoslavku i doveo ju kod sebe u Hrvatsku.
Totalni kolaps umova !!!!!!
Evo i ja sam osijetio nešto slično i još gluplje ,i jadnije. Imao sam 10 godina vezu i poslje 10 godina moja dijevojka (profesorica) shvatila je da joj život sa šoferčinom baš i imponira ?
Ljudi su takvi nevijerojatno kako se vole dijeliti, katolici,muslimani, pravoslavci ,budisti,hinduisti itd Ravnatelji,doktori ,profersori ,bankari ,trgovci,šoferi rudari.... Svi se dijele a ustvari su svi isti mali i bespomočni ljudi...
Ali da ja ne filozofiram. Moj toi je savijet da ako želiš silno tog čovijeka .Onda uživaj u toj ljubavi bori se za nju ali puno pričaj te i budite svijesni da život nažalost nije igra :-(!