Ž 21 god., Van Hrvatske Član od 18.02.2008. Pošalji poruku
Poruka: 39 (mladi forumaš)
bok svima,
odavno nisam bila vise na ovoj stranici,ima vec mnogo mjeseci i u medjuvremenu se mnogo promjenilo kod mene.rekla sam roditeljima da mi je decko,naravno,za njizi to nije u redu,zelu da prekinem s njime ako mi je obitelj vazna.nisam svjesna u sta se petljam,muslimani su svi losi,bacaju ljudima nesto u pice i jelo pa zato vise nisam svjesna sta radim s kime,dovest ce nered u moj zivot,necu nikad bit sretna s njime jer nece bit dobar prema meni u braku,kad djeca budu bili itd itd.. jao,skoro mi je film pukao u tom trenutku!kakve predrasude da bog sacuva! naravno,ima ih dosta koji su takvi ali znam i dosta primjere gdje je zenama takav zivot sa hrvatom ili drugim krscanima.nemoze se uvijek rec "biraj naseg i sve ce ti bit super" jer to nista nemora znacit.upoznala sam skoro cijelu njegovu porodicu i neke od njegovih rodjaka su ozenili hrvaticu i super im je zivot.nefali im nista,harmoniraju i nezanima ih sta drugi kazu.to i ja mislim i zbog toga necujem na roditelje,znam da mi oni daju savjete jer sam njihova kcerka i jer zelu samo dobro za mene ali odakle cu oni znat sta je za mene dobro?svaki covjek je drugaciji,nekoga ispunjava dobar posao,velika kuca,novac,putovanje ili zivot bez djece i muza,a mene ON ispuni!ako to nezeli akceptirat onda to vise nije moj problem.osudjuju ga a neznaju ga,tu im niko nemoze pomoc.u njihovim glavama tako i tako samo "bog i hrvati" postoji,pa eto,ja nisam takva i ja biram svoje dobro.sada sam se selila u svoj stan,nezivimo jos skupa,s time hocemo cekat.ali mogu rec da je dobra odluka bila,da mogu vise mislit sta ja hocu a ne to sta starci zelu cut.jer tako mi je cijeli zivot isao i nemoze vise tako.kako da budem samostalna kad moram svaki dan mamu i tatu slusat koda imam 5 godina?nema toga vise,ja nezelim svadju ili da izgubimo kontakt jer sam ostala s deckom ali ako oni to zelu onda nija tu nista necu moc promjenit.oni bi se uvijek mogli s menom pomirit,ja ih jos uvijek volim ali moram i ja zapocet svoj zivot i ja cu buduci zivot bit s njime a ne moje roditelji ili druge ljudi.