Postavi kao početnu stranicu - Dodaj u favorites

Vi ste na: Naslovnica foruma  •  TV, film, glazba, slika  •  Thompson i Crkva
TV, film, glazba, slika

Prostor za rasprave vezane uz tv program, filmove i glazbu
Moderatori: Dina mlado zaboljesutra
Tema: 147
Poruka: 5081
Najnovija tema: Religija i znanost, suprotnosti ili?
Aktualna tema: Thompson i Crkva
Zadnja poruka: Lady, četvrtak 4.12.2008. u 21:49
Naslov teme:
Thompson i Crkva
Autor teme: segi555  •  Broj odgovora: 869  •  Broj pregleda: 18432
1 2 3 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 55 56 57
Otvori novu temu      Odgovori na temu      Prati ovu temu
lykos
M 52 god.,
Gospić
Član od 12.01.2008.
Pošalji poruku
Poruka: 171 (mladi forumaš)
Napisano: petak, 10.10.2008 u 17:47
Tema: Thompson i Crkva

Romanus piše:
ak ti to znaš onda se javi ko svijedok a da svojom šutnjom puštaš da neko trune u zatvoru

inače Denis Latin je 91 bio na sisačkom ratištu ko novinar i javljao se za HTV i dobro zna kakvo je stanje bilo tam
u neku ruku i on je uključen u svu tu priču pa sumnjam da bi sad okrenuo ploču i pričao kontra onoga kaj je proživio tamo

Svi mi šutimo i dozvoljavamo da se blati naš domovinski rat a pogotovo naši generali ali nažalost naši političari vode "izdajničku i podaničku politiku" Sjetimo se Splitske rive što se je govorilo a sjetimo se kad su došli na vlast kad je uvaženi Šeks izrekao detektirat-locirati -uhititi.Denis Latin je možda bio novinar na tom ratištu ali nije bio na bojišnici da se borio već u toploj sobi i slao izvješća.Inače Denis voli "okretati ploče".a vjerojatno i radi za kaku stranu agenturu.?!A hrvatski branitelj ne može biti u jednom trenutku na svim bojišnicama mislim na Rixinelija ali On na ovom forumu ne šuti već iznosi istinu o domovinskom ratu i u tom ga podržavam.
Idi na vrh

Ispiši      Citiraj      Odgovori
silent
M 33 god.,
Zagreb
Član od 15.06.2007.
Pošalji poruku
Poruka: 119 (mladi forumaš)
Napisano: petak, 10.10.2008 u 18:35

Denis Latin je kao ratni novinar iz Siska jednom, mislim čak i uživo, čitao nekakav popis takozvanih sumnjivih Srba, iako protiv tih ljudi nije provedena nikakva policijska i sudska istraga, dakle ništa im pravno nije dokazano. U to vrijeme (1991-1992) pobijeno je oko stotinu srpskih civila u Sisku i okolici, među njima i vjerojatno nekoliko ljudi s tog Latinovog popisa.
Možda je Latin shvatio što je učinio, možda mu je proradila savjest i zato radi takve emisije. Radi dosta grešaka i često luta, ali načelno se ne može osporiti ispravnost stavova i zaključaka koje iznosi. Da li je to dovoljno da ispere tu mrlju i neke druge iz tog vremena drugo je pitanje, zapravo stvar je njegove savjesti.
Što se tiče ove teme, pa i kontradiktornosti oko Thompsonovog domoljublja i privrženosti Bogu i vjeri s jedne i pjesama s druge strane, dobro je pogodio.
Idi na vrh

jasminka
Ž 41 god.,
Pag
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Poruka: 10146 (stari forumaš)
Napisano: petak, 10.10.2008 u 19:14
Mijenjano: petak, 10.10.2008 u 19:17 (jasminka), petak, 10.10.2008 u 19:21 (jasminka), petak, 10.10.2008 u 19:23 (jasminka), petak, 10.10.2008 u 19:25 (jasminka)

Armaita A, jesi li kad čula o slučajevima kada su takve starice ispod svojih haljina držale kalašnjikov i pucale?
vidim nisi..
ovo nije obrana ubojica, ovo je samo jedna činjenica koju su mi rekli branitelji, o slučaju u Lici..pobila starica 4 naša branitelja..i o tome se ne čuje...a čemu? kad već znam što će se reći.....
Ia s druge strane upad četnika i to susjeda iz sela u kuću i opće klanje i mučenje i starice i djeda i djece i svih koji su bili u toj kući, a o tome je bio i dokumentarni na tv...o kući iz koje je potekla krv kao potok.....što su tamo našli? masakrirane, raskomadane starce, djecu, žene....netko je iz te kuće odpuzao jer i njemu su rasjekli ruku i glavu razbili ali je imao toliko snage da se odvuće dok su ovi bili zabavljeni komadanjem i rezanjem i silovanjem....kad su se nauživali primjetili su krvavi trag kog je ovaj ostavio pužući, i onda su pobjegli.
neki od tih zločinaca su danas, punopravni građani ove države...nije mi jasno zbog čega pravosudni organ u ovakvim slučajevima, tužbe i svjedoka i žrtava za koje se zna i postoje dokazi, odužuje?

ali mi smo toliko nabrijani na svoje zločince..da kad čitam sve ovo od AA, čini mi se da joj je to prvo...ali isto tako i u novinama i u vijestima i našim medijima, više je prostora dano nekakvom naglašavanju da su branitelji zapravo bili nečisti zli i ubojice, svi redom...a oni koji nisu bili zločinci ti su budale..eto to se čita i iz mesićevih napuhabnigh izjav i postupaka i od ostale bagre koja nosom nije nti primirisala niti im se dalo braniti svoje...i onda to upijaju mladi...i nema kraja.

i neće ga biti dok se onaj koji je zakoračio svojom vojničkom čizmom sa zlom zločinačkom namjerom ne ispriča i ne prizna svoje zločince i zločine koje su počinili ovdje.
Ali dok oni mogu izlaziti iz Haaga kao slobodni građani dotle na ovim prostorima neće biti pravoga mira nit zrelog, čistog rasuđivanja..

I onda nam dođe Thopson sa svojim rodoljubnim budnicama novoga vremena, oslobođen potpuno i osuđivanja i osvete, koji su se dok je bio u žaru bitke od njega mogli čuti i na žalost su bili ispjevani.
Iz njegove pojave svatko hvata svoj ton, svoju melodiju i koliko da je čovjek SAD pozitivan, on je osuđivan baš zbog onog svog ratnog nabrijavanja..
a pitam vas, da li biste vi u onim situacijama bitke i užasa bili normalni? koliko bi bili i na koji način?
tu pod normalan ne mislim da su bili ludi, nego da nisu mogli rasuđivati pod stresom i užasom kao kada se rasuđuje u miru.
svaka je vojska imala zločince u svojim redovima, svaki je rat pun toga. nema rata u kome toga nije bilo. Ali ipak postoji razlika od napada i obrane.
Da ne pobjegneš od panike ili da ne poludiš potpuno, pomagale su it e pjesme kao Anica i vino...mi sad možemo ovdje rasčlanjivati i elaborirati svew i svašta, ali najbolnije je to da optužuju i nepravedno sude upravo oni koji nisu nikada bili u ratu .

Što se tiče Latina on je dobio svoje od Srba, kad je radio jednu ratnu reportažu za svoju emisiju Slikom na sliku, njemu i onom još jednom reporteru slomili su rebra i dobro ih udesili..
Latinovi zaključci nisu objektiv ni niti zdravi. on ispada kao da radi u Jugoslaviji i za Jugoslaviju...a eto ona više ne postoji..bilo bi dobro kad bi ga netko upozorio na tu činjenicu...Jugoslavija je ostala samo u glavama nekih..tako i u njegovoj.
Idi na vrh

Lady
Ž 31 god.,
Zagreb
Član od 19.02.2007.
Pošalji poruku
Poruka: 1013 (stari forumaš)
Status: moderator
Napisano: petak, 10.10.2008 u 19:28

Romanus piše:
A neće ići!!!!
Dokle god ima ljudi tu koji se zgražaju na Iron Maidenima (uskoro dolazi Depache mode u zg jedva čekam komentare Vaše na to) tak dugo se budem i ja zgražao nad tim estradnim umjetnikom zvanit thompson
fala na razumijevanju

i baš me zanima zakaj mpt neveli koju u korist generala Zagorca ipak mu taj nabavio oružje i nadimak
pogotovo ak tolko zagovara branitelje i sve naše iz rata

Lipi moj, ja se ne zgrazava nad Maidenima - dapace neke su mi pjesmice bas simpaticne.....nisu za bacit!

A to sto se ti nad MP zgrazavas i to moras ovdje s nama dijeliti je samo - tvoj problem. Iskreno mi te zao! Kad se ja nad necim zgrozim, samo trepnem nad tim i idem dalje! To ocito ne zasluzuje ni trenutak mog ogorcenja ni pogodjenosti. Tako nastupam i ovdje - ne pilim o necemu kad me nesto zgrozi jer ne zelim da taj cemer uopce udje u mene. Hocu u sebi slobodu i mir, zato - MIR s TOBOM, Romanuse!

Uzivaj u Maidensima i budi veseo momak!
Idi na vrh

ivan101
M 25 god.,
Zagreb
Član od 06.09.2008.
Pošalji poruku
Poruka: 215 (mladi forumaš)
Napisano: petak, 10.10.2008 u 19:53

Romanus piše:
ak ti to znaš onda se javi ko svijedok a da svojom šutnjom puštaš da neko trune u zatvoru

inače Denis Latin je 91 bio na sisačkom ratištu ko novinar i javljao se za HTV i dobro zna kakvo je stanje bilo tam
u neku ruku i on je uključen u svu tu priču pa sumnjam da bi sad okrenuo ploču i pričao kontra onoga kaj je proživio tamo

Denis Latin je sin oficira JNA. Član je stranke HNS i nikako nije mjerodavan ni objektivan da bi mogao sud iznositi. Samo plitak čovijek ne vidi njegovu neobjektivnost u reportažama.
Idi na vrh

Romanus
M 30 god.,
Zagreb
Član od 19.03.2007.
Pošalji poruku
Poruka: 312 (forumaš u usponu)
Napisano: petak, 10.10.2008 u 20:59
Mijenjano: petak, 10.10.2008 u 21:02 (romanus)

ivan101 piše:
Denis Latin je sin oficira JNA. Član je stranke HNS i nikako nije mjerodavan ni objektivan da bi mogao sud iznositi. Samo plitak čovijek ne vidi njegovu neobjektivnost u reportažama.

a tvoj je deda bio u partizanima i kakve to veze ima? :P
pol Sabora danas je išlo u političku školu u kumrovcu pa su sad veliki demokrati i kakve to veze ima?
bezveze
Isus je bio židov i kaj onda?
ajde logika ti jača strana očito

svako je osoba za sebe i ak ti starci govore kud i kak u životu onda je to jadna osoba
Idi na vrh

Romanus
M 30 god.,
Zagreb
Član od 19.03.2007.
Pošalji poruku
Napisano: petak, 10.10.2008 u 20:59
Mijenjano: petak, 10.10.2008 u 21:04 (romanus)

Lady piše:
Lipi moj, ja se ne zgrazava nad Maidenima - dapace neke su mi pjesmice bas simpaticne.....nisu za bacit!

A to sto se ti nad MP zgrazavas i to moras ovdje s nama dijeliti je samo - tvoj problem. Iskreno mi te zao! Kad se ja nad necim zgrozim, samo trepnem nad tim i idem dalje! To ocito ne zasluzuje ni trenutak mog ogorcenja ni pogodjenosti. Tako nastupam i ovdje - ne pilim o necemu kad me nesto zgrozi jer ne zelim da taj cemer uopce udje u mene. Hocu u sebi slobodu i mir, zato - MIR s TOBOM, Romanuse!

Uzivaj u Maidensima i budi veseo momak!

maidene sam naveo ko primjer jer je bilo pljuvanja po njima na forumu
neslušam metal

da slušam onda bi mi i Thompson bio dobar
Idi na vrh

silent
M 33 god.,
Zagreb
Član od 15.06.2007.
Pošalji poruku
Poruka: 119 (mladi forumaš)
Napisano: petak, 10.10.2008 u 23:51

jasminka piše:
Ali dok oni mogu izlaziti iz Haaga kao slobodni građani dotle na ovim prostorima neće biti pravoga mira nit zrelog, čistog rasuđivanja..

a pitam vas, da li biste vi u onim situacijama bitke i užasa bili normalni? koliko bi bili i na koji način?
tu pod normalan ne mislim da su bili ludi, nego da nisu mogli rasuđivati pod stresom i užasom kao kada se rasuđuje u miru.

Prvo, od 20 optuženih Hrvata oslobođeno je 10.
Od 120 optuženih Srba oslobođen je 1 (jedan).
Dakle, Srbi baš ne izlaze iz Haaga kao slobodni građani, osim par njih kao mrtvaci (bolest ili samoubojstvo - jedan se ubio kad je Mesić svjedočio protiv njega zbog zločina u Vukovaru).
Milan Martić osuđen je na 35 godina. U Hrvatskoj bi zbog važećih zakona u ono ratno vrijeme smio dobiti samo 20 godina.

Drugo, što se tiče normalnosti u vrijeme bitke i užasa, najgore je bilo u Vukovaru, a tamo nije počinjen nijedan (!!!) ratni zločin s hrvatske strane. Upravo su Vukovarci imali najviše razloga da postanu nerazumni i prolupaju i svašta naprave u tom ludilu, pa ipak nisu. Zašto?
Jednostavno, cijelo vrijeme bili su pod napadom JNA, bili su opkoljeni i odsječeni od svijeta i bilo je toliko užasno da, ako su neki tamo i izgubili razum, nisu imali vremena da počine bilo kakav zločin i morao se čuvati svaki metak za obranu od stalnih srpskih napada.
Zločini s hrvatske strane počinjeni su u drugim mjestima u trenucima zatišja kad napada nije bilo, veze s drugim gradovima relativno stabilne, dodatnog oružja i municije moglo se još nekako i dopremiti da su neki mogli misliti da ga mogu trošiti i sa strane. Naravno da je i u tim mjestima netko mogao izgubiti razum (pogotovo ako mu je iz obitelji netko stradao) i napraviti svašta, ali nisu baš svi prolupali. One koji su se slomili netko je mogao zaustaviti.
A u istim trenucima zatišja policija i sudstvo su mogli (i morali) raditi svoj posao. Tvrditi da zbog okolnosti nisu mogli raditi besmislena je kao kad bi danas rekli da zbog povećane stope organiziranog kriminala policija i sudstvo ne mogu dobro raditi (a znamo da moraju i to zahtjevamo). I da, tada u ratu smo u crnoj kronici čitali kako policija normalno rješava slučajeve krađa, provala, silovanja, obiteljskog i drugog nasilja. Pa valjda je mogla rješavati i slučajeve ratnih zločina (srpskih i hrvatskih). Zapravo, to je bila nadležnost vojnih sudova, oni na takva opravdanja nemaju pravo ni u ratu ni u miru.

Pošto je ovo vjerski portal, treba postaviti pitanje što su radili svećenici. Molili su Boga da nas i vojnike čuva i brani od neprijatelja. Čini se da su zaboravili moliti da sačuvamo razum.

A što se tiče Thompsona (ipak je on ovdje glavna tema), što mu sad treba toliko ratnih pjesama, pa nije više rat. Više ih je sad napisao nego u ratu. To je besmisleno raditi, kao što je to bilo u komunizmu, kad su se za radne akcije, svečanosti i festivale domoljubnih pjesama pisale isto takve ratne pjesme (kao onaj narodnjak "Sivi sokole", po kojoj je Thompson napisao "Čavoglave"), pa ih onda pjevali Krunoslav Cigoj, Josipa Lisac, Kićo Slabinac da ne nabrajam, potrajalo bi, tko će se svih sjetiti. Koga god starijeg se sjetili, nisu prevelike šanse da fulate.
Idi na vrh

alina
Ž 45 god.,
Rijeka
Član od 11.04.2008.
Pošalji poruku
Poruka: 606 (iskusni forumaš)
Napisano: subota, 11.10.2008 u 0:07

Čitam sve ove velike plahte i pitam se, pitam samo jedno: Zar je zabranjeno, neprirodno voljeti svoju zemlju?
U ratu na jedan način, u miru na drugi. Stalnim samokritiziranjem samo kočimo sebe i sve oko sebe da ta ista zemlja napreduje? Na sebe navlačimo mržnju ostalih? Kako će drugi o nama misliti dobro, ako sami danima po sebi pljuvamo?
Nitko pametan nije za civilne zločine, ali samo zločest i zlonamjeran će zaboraviti i to namjerno zaboravljati gdje se vodio rat!!!
Idi na vrh

alina
Ž 45 god.,
Rijeka
Član od 11.04.2008.
Pošalji poruku
Poruka: 606 (iskusni forumaš)
Napisano: subota, 11.10.2008 u 0:24

Ispričavam se zbog riječi "plahte"; nije bio smisao obezvrijediti stil pisanja, već sadržaj koji po meni kroz temu Thompsona uključuje bezgranično kritiziranje hrvatske države.
Idi na vrh

jasminka
Ž 41 god.,
Pag
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Napisano: subota, 11.10.2008 u 0:25

silent piše:
Prvo, od 20 optuženih Hrvata oslobođeno je 10.
Od 120 optuženih Srba oslobođen je 1 (jedan).
Dakle, Srbi baš ne izlaze iz Haaga kao slobodni građani, osim par njih kao mrtvaci (bolest ili samoubojstvo - jedan se ubio kad je Mesić svjedočio protiv njega zbog zločina u Vukovaru).
Milan Martić osuđen je na 35 godina. U Hrvatskoj bi zbog važećih zakona u ono ratno vrijeme smio dobiti samo 20 godina.

Drugo, što se tiče normalnosti u vrijeme bitke i užasa, najgore je bilo u Vukovaru, a tamo nije počinjen nijedan (!!!) ratni zločin s hrvatske strane. Upravo su Vukovarci imali najviše razloga da postanu nerazumni i prolupaju i svašta naprave u tom ludilu, pa ipak nisu. Zašto?
Jednostavno, cijelo vrijeme bili su pod napadom JNA, bili su opkoljeni i odsječeni od svijeta i bilo je toliko užasno da, ako su neki tamo i izgubili razum, nisu imali vremena da počine bilo kakav zločin i morao se čuvati svaki metak za obranu od stalnih srpskih napada.
Zločini s hrvatske strane počinjeni su u drugim mjestima u trenucima zatišja kad napada nije bilo, veze s drugim gradovima relativno stabilne, dodatnog oružja i municije moglo se još nekako i dopremiti da su neki mogli misliti da ga mogu trošiti i sa strane. Naravno da je i u tim mjestima netko mogao izgubiti razum (pogotovo ako mu je iz obitelji netko stradao) i napraviti svašta, ali nisu baš svi prolupali. One koji su se slomili netko je mogao zaustaviti.
A u istim trenucima zatišja policija i sudstvo su mogli (i morali) raditi svoj posao. Tvrditi da zbog okolnosti nisu mogli raditi besmislena je kao kad bi danas rekli da zbog povećane stope organiziranog kriminala policija i sudstvo ne mogu dobro raditi (a znamo da moraju i to zahtjevamo). I da, tada u ratu smo u crnoj kronici čitali kako policija normalno rješava slučajeve krađa, provala, silovanja, obiteljskog i drugog nasilja. Pa valjda je mogla rješavati i slučajeve ratnih zločina (srpskih i hrvatskih). Zapravo, to je bila nadležnost vojnih sudova, oni na takva opravdanja nemaju pravo ni u ratu ni u miru.

Pošto je ovo vjerski portal, treba postaviti pitanje što su radili svećenici. Molili su Boga da nas i vojnike čuva i brani od neprijatelja. Čini se da su zaboravili moliti da sačuvamo razum.

A što se tiče Thompsona (ipak je on ovdje glavna tema), što mu sad treba toliko ratnih pjesama, pa nije više rat. Više ih je sad napisao nego u ratu. To je besmisleno raditi, kao što je to bilo u komunizmu, kad su se za radne akcije, svečanosti i festivale domoljubnih pjesama pisale isto takve ratne pjesme (kao onaj narodnjak "Sivi sokole", po kojoj je Thompson napisao "Čavoglave"), pa ih onda pjevali Krunoslav Cigoj, Josipa Lisac, Kićo Slabinac da ne nabrajam, potrajalo bi, tko će se svih sjetiti. Koga god starijeg se sjetili, nisu prevelike šanse da fulate.

kad sam rekla da Srbi izlaze kao slobodni građani iz Haaga, jasno je na kog sam i na koju trojicu mislila..Šljivanćanin.....i..ne želim uopće pamtiti ta imena niti ih ovdje pisati.
Uz te "popularne" i na daleko poznate krvnike, ima još niz primjera prospusta haškog suda prema srpskim zločincima..a pogledaj si kako ih čak pola ne mogu uhvatiti?
jedino je jadni guru Karađić nadrapao...

I naravno nisam rekla da su branitelji bili nerazumni..rekla sam da nisu bili normalni, jer nisu bili niti normalni uvjeti života. Osim mogućih halucinacija od iscrpljenosti i gladi, stresa, vojnici imaju još mnoge druge smetnje..i tada jedna Thopsonova budnica dobro dođe :)

ali ovo što kažeš, da ih sad Thopson šiba kao da je rat..ni meni ne paše, zaista sam primjetila da se malo odfurao čovjek, pa eto forsanjem ratnih pjesama..ali to sam samo vidjela na snimkama koncerta, kada je publika tražila da pjeva te pjesme.
Idi na vrh

jasminka
Ž 41 god.,
Pag
Član od 01.01.2006.
Pošalji poruku
Napisano: subota, 11.10.2008 u 0:39

alina piše:
Ispričavam se zbog riječi "plahte"; nije bio smisao obezvrijediti stil pisanja, već sadržaj koji po meni kroz temu Thompsona uključuje bezgranično kritiziranje hrvatske države.

hmm
bezgranično kritiziranje hrvatske države..

pa gdje mi to živimo? U Južnoafričkoj Republici? Di se ne smije reći A? (aaaaparheid, khmm, khmm...)
Ili u Saudijskoj Arabiji di ti se glava odsijeće ako što kažeš protiv kraljevske obitelji?

bar je ovih dana jasno u kakvoj to državi živimo..kad je svakidašnja vijest ubojstvo, batinanje, prepadi, neredi, čak i otmica jednog gradskog autobusa i vožnja putnika (aj to je još simpa).....opći nered....

ali da, ne smije se kritizirati, porezni obveznici su dužni plačati državi i šutjeti.
eh a Thopson ne šuti........i tu je cijeli problem......nije bitna ovdje glazbenost, niti tko o tome govori kad se priča o Thopsonu..

Idi na vrh

rixinelli
M 35 god.,
Zagreb
Član od 16.08.2008.
Pošalji poruku
Poruka: 550 (iskusni forumaš)
Napisano: subota, 11.10.2008 u 7:33
Mijenjano: subota, 11.10.2008 u 7:58 (rixinelli), subota, 11.10.2008 u 8:01 (rixinelli)

Sinoć je bio dokumentarni film o braniteljma Vukovara.Točno se vide četnici u civilu naoružani kako napadaju Vukovar s Arkanom.Znači ako je taj srpski dobrovoljac stradao,Hrvati su počinili zločin jer su u akciji ubili Srpskog civila.Samo zao čovijek može braniti zločine ali činjenica je da su se Srbi u ovome zadnjem ratu služili svim mogućim sredstvima i trikovima a to se vidi iz niza lažiranih dokumentaraca kojima se bavi Savo Štrbac i od onoga kako baba od devedeset godina puca iz automatske puške po tzv.ustašama i slično,film je snimljen u okolici Knina za vrijeme okupacije.Mi Hrvati smo naivni te smo skloni povjerovati u sve i svašta što nam se ponudi a mediji su moćni tako da se u javnosti nudi negativna slika o Domovinskome ratu.zločinima HV-e,skroz se vraća u prošlost te se raspravlja o ustašama i partizanima i o Thomsonu.
Ljudi nemojte biti naivni i vjerovati u sve što vam nude mediji a što se tiče zločina u Domovinskome ratu,nemojte unaprijed osuđivati pogotovo ako niste bili sudionici Domovinskoga rata i svjedoci nekog tzv.zločina,prvo ako ste vidjeli onda imate pravo kritizirati ali kritiziranje i osuđivanje bez dokaza nije uopće dobro niti pošteno.
Idi na vrh

ivan101
M 25 god.,
Zagreb
Član od 06.09.2008.
Pošalji poruku
Poruka: 215 (mladi forumaš)
Napisano: subota, 11.10.2008 u 7:54

Romanus piše:
a tvoj je deda bio u partizanima i kakve to veze ima? :P
pol Sabora danas je išlo u političku školu u kumrovcu pa su sad veliki demokrati i kakve to veze ima?
bezveze
Isus je bio židov i kaj onda?
ajde logika ti jača strana očito

svako je osoba za sebe i ak ti starci govore kud i kak u životu onda je to jadna osoba

Moj did hvala Bogu nije bio u zločinačkoj organizaciji zvanoj partizani na čelu sa zločincem zvanim tito. Nije bio ni u ustašama. Moji su bili žrtve komunističkog sustava.
Idi na vrh

Romanus
M 30 god.,
Zagreb
Član od 19.03.2007.
Pošalji poruku
Napisano: subota, 11.10.2008 u 10:22

ivan101 piše:
Moj did hvala Bogu nije bio u zločinačkoj organizaciji zvanoj partizani na čelu sa zločincem zvanim tito. Nije bio ni u ustašama. Moji su bili žrtve komunističkog sustava.

znaći bio je u onoj drugoj zločinačkoj organizaciji podpomognutoj nacistima i fašistima koji su raskomadali Hrvatsku?
ajde baš ljepo od njega
Idi na vrh

Otvori novu temu      Odgovori na temu      Prati ovu temu
1 2 3 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 55 56 57
PRETRAŽIVAČ FORUMA

Traženi pojam

Samo od korisnika
Forumu

Vrijeme
Teme samo sa slikom
da  
Teme samo s videom
da

NOVO S FORUMA NAJPOPULARNIJE TEME NA FORUMU
Bernardica Juretić
Zen, četvrtak 4.12.2008 u 23:05