M 40 god., Zagreb Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 160 (mladi forumaš)
Napisano: utorak, 12.8.2008 u 8:30 Tema: Riot Grrrl
Klementije Križar
piše: JBT, koliko blesav moraš biti da usporediš išta od tog troje? Homoseksualno ponašanje je nešto između dva pojedinca koji nikome ne smetaju niti ikog povrijeđuju, abortus je postupak uklanjanja neke stvari iz organizma koja uopće niti nema svijest i pri tome uklanjanje bezbrojnih nepotrebnih poteškoća koje mogu snaći ženu sve ljude u njenoj obitelji, dok je pedofilija čin koji direktno povrijeđuje integritet djeteta.
Tipična rupa u argumentu koja se pokušava prikriti nekim fundamentalistikim predavanjem o "tradicionalnim vrijednostima".
kako nikome ne smeta
odakle im pravo da treže pravo na usvajanje djece
ako su izabrali da neće biti u braku sa ženom , i da će iz toga braka event. doći dijete, odakle ima pravo da traže i to
ako su izabrali takav život , onda trebaju prihvatiti i sve konezekvece
ali naravno , oni su ljudi iznad zakona, i traže kao i uvijek veća i neka specijalna prava
reci , da li je po tebi u redu šta traže u većini država da se ozakoni njihova želja da mogu usvajati djecu
Napisano: utorak, 12.8.2008 u 13:16 Mijenjano: utorak, 12.8.2008 u 13:18 (hrki) Tema: Riot Grrrl
Klementije Križar
piše: Pa, sigurno to ne mogu pojmiti jedni tako nefleksibilni ljudi poput vas dvoje, kojima je sve crno i bijelo.
nije meni sve crno i bijelo, nego znam šta je dobro , ašto zlo, šta je prirodno, a šta neprirodno isl
btw, nisi mi odgovorio odakle pravo hs da inzistiraju na želji da mogu usvajati djecu, i naravno odgajati ih u hs duhu?
a to što samo mi konzerve po tebi, a ti eto suvremen i samim tim u pravu, ja si ne mogu pomoći
ali znaj jedno, sve ono što je suvremeno ne znači i da je dobro i Bogu drago
ali tebi kao agnostiku Bog ništa ne znači ,pa te shvaćam donekle
M 37 god., Šibenik Član od 20.07.2008. Pošalji poruku
Poruka: 512 (iskusni forumaš)
Napisano: utorak, 12.8.2008 u 23:53 Tema: Riot Grrrl
pomolit ćemo se za tebe ! budi bez brige ! nisi ti manjina, već je Bog odredio drgačije od onoga što ti misliš i prakticiraš. budi blagoslovljena violet.
M 18 god., Van Hrvatske Član od 05.08.2008. Pošalji poruku
Poruka: 86 (mladi forumaš)
Napisano: srijeda, 13.8.2008 u 12:03 Tema: Riot Grrrl
hrki
piše: nije meni sve crno i bijelo, nego znam šta je dobro , ašto zlo, šta je prirodno, a šta neprirodno isl
btw, nisi mi odgovorio odakle pravo hs da inzistiraju na želji da mogu usvajati djecu, i naravno odgajati ih u hs duhu?
a to što samo mi konzerve po tebi, a ti eto suvremen i samim tim u pravu, ja si ne mogu pomoći
ali znaj jedno, sve ono što je suvremeno ne znači i da je dobro i Bogu drago
ali tebi kao agnostiku Bog ništa ne znači ,pa te shvaćam donekle
Daj molim te, po čemu itko traži "veće privilegije"? U cijeloj priči se tu traže *jednaka prava* kao i kod svake druge osobe. Koja su uskraćena. I sterilan heteropar ne može imati djecu. Onda i oni po tvom "traže više nego što im priroda da".
I molim te, objasni mi što je toliko zlo u homoseksualnosti bez "jer tako kaže u Bibliji"?
Napisano: četvrtak, 14.8.2008 u 8:15 Mijenjano: četvrtak, 14.8.2008 u 8:17 (hrki) Tema: Riot Grrrl
Klementije Križar
piše: Daj molim te, po čemu itko traži "veće privilegije"? U cijeloj priči se tu traže *jednaka prava* kao i kod svake druge osobe. Koja su uskraćena. I sterilan heteropar ne može imati djecu. Onda i oni po tvom "traže više nego što im priroda da".
I molim te, objasni mi što je toliko zlo u homoseksualnosti bez "jer tako kaže u Bibliji"?
njima prava nisu uskraćena od strane prirode ili društva, pravo na imati djecu su si SAMI VLASTITIM izborom uskratili
NIJEDAN hs par ne može imati djecu, a ne samo manji dio kao kod heteroparova, to je velika razlika!
produkt ljubavi ili samog odnosa između het.parova su i djeca, to je tako Bog uredio i to treba poštovati
aki si ti izabrao da općiš sa istim spolom onda budi dosljedan pa prihvati i konzekvence
Biblija to kaže npr. u pavlovim poslanicama
da ti sada točno nađem citate, vjerujem da to tebi kao agnostiku nebi ništa značilo, pa se neću ni truditi, jer bi preko toga prešao olako i podcjenjivački
btw, šta će djeca koja se odgajaju u hs parovima naučiti nego da je hs normalna i prirodna, a što je onda obično nasilje u odgoju djece od strane manjine prema velikoj većini
da ne spominjem da je nenormalno, neprirodno itd
šta kažeš na činjenicu da od preko 20 000 živih vrsta , je možda samo 1 vrsta hs? ( nrod bi rekao: jesi li ikad vidio da pijevac skače na pijevca...)
da li to tebi išta pokazuje glede normalnosti i prirodnosti?? budi iskren pa reci...
M 18 god., Van Hrvatske Član od 05.08.2008. Pošalji poruku
Poruka: 86 (mladi forumaš)
Napisano: četvrtak, 14.8.2008 u 11:40 Tema: Riot Grrrl
Bože, koja glupost, jesi li ti svjestan da seksualna orijentacija, unatoč tvom posve pogrešnom mišljenju, nije izbor i da već samim tim ne možeš diskriminirati ljude zbog nečeg oko čega nisu imali svjesnu odluku?
(A da ne govorimo da ne bi bilo u redu diskriminirati i da JE izbor, što nije, jer se to tebe u konačnici ne tiče niti smiješ ikome stajati na putu za sreću)
Ž 19 god., Van Hrvatske Član od 05.08.2008. Pošalji poruku
Poruka: 43 (mladi forumaš)
Napisano: subota, 16.8.2008 u 14:14 Tema: Riot Grrrl
Klementije Križar
piše: Bože, koja glupost, jesi li ti svjestan da seksualna orijentacija, unatoč tvom posve pogrešnom mišljenju, nije izbor i da već samim tim ne možeš diskriminirati ljude zbog nečeg oko čega nisu imali svjesnu odluku?
(A da ne govorimo da ne bi bilo u redu diskriminirati i da JE izbor, što nije, jer se to tebe u konačnici ne tiče niti smiješ ikome stajati na putu za sreću)