Ž 3 god., Zagreb Član od 25.07.2008. Pošalji poruku
Poruka: 11364 (elita foruma)
Napisano: nedjelja, 5.7.2009 u 14:45 Mijenjano: nedjelja, 5.7.2009 u 14:45 (Dajana) Tema: Lijepa duhovna glazba
Templar
piše: A koja je to sad Majka Bozja od Međugorja.?
Jesi ti kršćanka i ako jesi znas li tko je Majka Bozja?
Jesam, Kršćanka sam:))
neopterećena dogmama, teologijama, propisima...jednostavno, ja vjerujem.
Ako postoji Majka Božja Lurdska, Majka Božja od kamenitih vrata, i sva ostala mjesta
koja su uzdignuta na čast naše Majke, zašto bih bježala od toga da častim i Majku Božju Međugorsku.
Vjerniku dosta.
M 24 god., Zagreb Član od 04.06.2008. Pošalji poruku
Poruka: 1300 (građanin foruma)
Napisano: nedjelja, 5.7.2009 u 19:17 Tema: Lijepa duhovna glazba
Dajana
piše: Jesam, Kršćanka sam:))
neopterećena dogmama, teologijama, propisima...jednostavno, ja vjerujem.
Ako postoji Majka Božja Lurdska, Majka Božja od kamenitih vrata, i sva ostala mjesta
koja su uzdignuta na čast naše Majke, zašto bih bježala od toga da častim i Majku Božju Međugorsku.
Vjerniku dosta.
Ž 30 god., Hvar Član od 21.03.2009. Pošalji poruku
Poruka: 442 (forumaš u petoj brzini)
Napisano: subota, 11.7.2009 u 22:10 Tema: Lijepa duhovna glazba
Dajana
piše: Ovaj video ne štima, TroIva
Ne štima ni meni....
Kao ni ostali videi, al sam skužila da je problem u mom kompu. Mislim da imam stariju verziju Flash Playera. Sad ću ja to srediti. Da budemo sigurni...
Napisano: subota, 11.7.2009 u 22:15 Tema: Lijepa duhovna glazba
Adrijana12
piše: Ne štima ni meni....
Kao ni ostali videi, al sam skužila da je problem u mom kompu. Mislim da imam stariju verziju Flash Playera. Sad ću ja to srediti. Da budemo sigurni...
Napisano: subota, 11.7.2009 u 22:36 Tema: Lijepa duhovna glazba
Dajana
piše: Kod mene je sve u redu...samo ova pjesma:(((
Evo, popravila sam player... Ove pjesme baš TroIva mora popraviti jer mi za svaku od glorie.tv piše "Video not found", ostalo, ono sa youtuba je dobro, dapače, odlično....
Imala sam i stariju verziju Flasha, pa mi se pjesma očitavala 100 godina i nikako da počne, ali onda sam provjerila na maminom laptopu i sve je bilo dobro osim tih sa glorie.tv gdje doslovno stoji "Video not found"....
Napisano: subota, 11.7.2009 u 22:39 Tema: Lijepa duhovna glazba
Adrijana12
piše: Evo, popravila sam player... Ove pjesme baš TroIva mora popraviti jer mi za svaku od glorie.tv piše "Video not found", ostalo, ono sa youtuba je dobro, dapače, odlično....
Imala sam i stariju verziju Flasha, pa mi se pjesma očitavala 100 godina i nikako da počne, ali onda sam provjerila na maminom laptopu i sve je bilo dobro osim tih sa glorie.tv gdje doslovno stoji "Video not found"....
Mislim da to baš TroIva mora popraviti..
.....
Hvala Adrijana12. I ja sam provjerila više puta kod sebe i sve je u redu...Tro će to popraviti,
večeras možda ne, umoran je, sprema ispite...al će popraviti.
Napisano: subota, 11.7.2009 u 22:41 Tema: Lijepa duhovna glazba
Dajana
piše: Hvala Adrijana12. I ja sam provjerila više puta kod sebe i sve je u redu...Tro će to popraviti,
večeras možda ne, umoran je, sprema ispite...al će popraviti.
Evo, baš dobro da smo odmah vidjele u čemu je stvar....