M 21 god., Zagreb Član od 28.11.2007. Pošalji poruku
Poruka: 1 (novi forumaš)
Napisano: srijeda, 28.11.2007 u 11:52 Tema: Što čitate?
Alfred Jarry "Nadmužjak" super djelo koje utjelovljuje zamisao o granicama ljudskih mogućnosti, o želji da ih se neprestano nadmašuje i tako ono moguće sve više približava onom nemogućem izazivajući i oslobađajući neslućenu energiju koja je u nama i u svemiru.
M 21 god., Zagreb Član od 23.11.2007. Pošalji poruku
Poruka: 77 (mladi forumaš)
Napisano: četvrtak, 29.11.2007 u 10:26 Tema: Što čitate?
Sex kiječi sve od Žuži Jelinek
Četiri braka i niz tajnih ljubavi učinili su od Žuži Jelinek heroinu svoga vremena, ženu koja je rušila predrasude i dokazivala kako od ljubavi nikada ne treba odustati. Lišena lažnog morala i potrebe za pretvaranjem, ona se nikada nije ustručavala reći da je seks jedan od ključeva sretnog zajedničkog života muškarca i žene. Bez dlake na jeziku, Žuži Jelinek nepogrešivo pogađa bit stvari i zato - kada kaže da „seks liječi sve" - vjerujte joj.
Napisano: četvrtak, 29.11.2007 u 10:52 Tema: Što čitate?
je pa onda poslije razne bolesti, samoubojstva..netko može biti kutija za olovke a netko to ne može, nekome je duša živa pa osim tjelesnosti traži i u drugome dušu.
a ti se liječi sexom, ono neurotični sex, kažu za takve........tvoj problem...
Ž 53 god., Koprivnica Član od 01.01.2006. Pošalji poruku
Poruka: 4187 (stari forumaš)
Napisano: četvrtak, 29.11.2007 u 14:49 Tema: Što čitate?
[quote:65c258f3d7="štefo"]Sex kiječi sve od Žuži Jelinek
Četiri braka i niz tajnih ljubavi učinili su od Žuži Jelinek heroinu svoga vremena, ženu koja je rušila predrasude i dokazivala kako od ljubavi nikada ne treba odustati. Lišena lažnog morala i potrebe za pretvaranjem, ona se nikada nije ustručavala reći da je seks jedan od ključeva sretnog zajedničkog života muškarca i žene. Bez dlake na jeziku, Žuži Jelinek nepogrešivo pogađa bit stvari i zato - kada kaže da „seks liječi sve" - vjerujte joj.[/quote:65c258f3d7]
Ž 88 god., Zagreb Član od 23.01.2007. Pošalji poruku
Poruka: 3566 (stari forumaš)
Napisano: petak, 7.12.2007 u 12:06 Tema: Što čitate?
Željko Mardešić, "Rascjep u svetome", Kršćanska sadašnjost, Zagreb, 2007.
Prema ovom što sam dosad dospjela pročitati (došla sam negdje do 110. stranice), ova knjiga je po meni najbolje (možda i životno!) djelo ovog genijalnog sociologa religije i istinskog, koncilski nadahnutog vjernika :D
M 40 god., Zagreb Član od 31.10.2007. Pošalji poruku
Poruka: 261 (forumaš u usponu)
Napisano: petak, 7.12.2007 u 21:11 Tema: Što čitate?
:!:
Hvaljen Isus i Marija!
Marija Valtorta, " Evanđelje, kako mi gi ga je objavio Gospodin" ( "Spjev o Bogočovjeku") Nebeska Majka je rekla u Međugorju da akko netko želi upoznati Njezinog Sina, da neka onda čita djela Marije Valtorte! ( Ima oko 15-tak svezaka i dosta malih knjižica.)
TKO JE KAO BOG!